Vilanova del Vallès

Espanya té un nou President que fa del diàleg un dels elements centrals de la seva proposta política

  • Miquel Iceta
  • Actualitzat:
  • Creat:

Miquel Iceta afirma que “el diàleg, la negociació i el pacte és, per a nosaltres, la única via per tirar endavant”

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta ha afirmat avui sobre Pedro Sánchez que “Espanya té un nou President que va fer del diàleg un dels elements centrals de la seva proposta política presentada ahir al Congrés dels Diputats. Crec que és una magnífica oportunitat que no podem perdre vista des de Catalunya, vista des d’Espanya, vista des de posicions progressistes, però també des de posicions democràtiques avançades”. “El diàleg, la negociació i el pacte és, per a nosaltres, la única via per tirar endavant”, ha afegit.

 

Miquel Iceta ha assenyalat que “demanem a Pedro Sánchez que es faci càrrec de la situació a Catalunya i al conjunt d’Espanya, li demano que torni la confiança en les institucions, que torni al diàleg com a mètode, que torni la coherència, i des d’aquest punt de vista haig de dir que soc molt optimista”.

 

El Primer Secretari del PSC ha fet aquestes declaracions abans de participar en un debat organitzat pel Cercle d’Economia en la seva trobada anual a Sitges,  i ha indicat que “valorem de forma extraordinàriament positiva aquest esforç que fa el Cercle d’Economia de fer propostes concretes per superar els problemes que té la política catalana des de fa massa anys”.

 

 

Paraules clau: